Ferslev ungdomsklub råder over nogle fede lokaler. Vi har et diskotek med et super musik anlæg og et fedt lysanlæg, så du kan bare slå dig løs med at mixe det nyeste musik. Vi har for nyligt fået installeret en computer i pulten, med DJ software.


Vind over dine venner i pool, bordfodbold eller bordtennis, eller hvad med at tage et spil FIFA 18 hvor man kan spille op til fire spillere mod hinanden. Du kan også gå ind i en anden verden og prøve vores VR-briller. Flyve starfigther eller køre rally med rat og pedaler, hvor man virkelig får at føle hvordan det føles at have 300 hk. mellem hænderne...


Er du mere til hygge.. så prøv vores sofagruppe og slap af med en hyggesnak, et spil kort eller en hyggesnak over en sodavand eller en kop varm cacao.


I klubben kan du købe frugt, slik og sodavand og er du bare tørstig kan du bare tage en kop iskold vand fra vores vand automat.


Der er også mulighed for at spille indendørs fodbold, træne biceps i vores fitnessrum samt indspille musik eller sange, hvis man render rundt med én x-factor stjerne i maven...mulighederne er mange.


Ferslev ungdomsklub  Rævedalsvej 5  9230 Svenstrup J   tlf 98383497

Aktiviteter

F.U.K :-)F.U.K.html
Kontaktkontakt.html
Aktiviteter
PersonalePersonale.html
BilledgalleriMine_album/Mine_album.html
AktivitetskalenderKalender.html